Avast Free Mac Security

Når vi beveger oss på nettet så utsetter vi datamaskinen for svært mange farer. Dette kan du heldigvis unngå ved bruk av korrekt programvare. Antivirus programvarer er en av mange programvarer det er verdt å ta i bruk slik at du enklere kan beskytte Mac-en din.

Skadelige programvarer er ikke den eneste trusselen du skal passe deg for, det finnes nemlig også skadelige nettsider der ute som kan skape langvarige skader på Mac-en din. Det samme gjelder om du kobler deg til et utrygt internett. Med hjelp fra Avast kan du få gratis beskyttelse mot alle disse truslene.

Ikke la virus trenge seg inn på maskinen din

Mac-en din er programmert til å beskytte seg selv mot visse skadelige programvarer, men ikke alle. Denne programmerte beskyttelsen hjelper deg heller ikke om skaden allerede er skjedd. Avast Antivirus for Mac kan derimot både blokkere innkommende virus, trojanere, skadelig programvare og mye annet, samtidig som den kan hjelpe deg å rydde opp i skader som allerede har skjedd. Dette programmet vil alltid skanne maskinen din for eventuelle trusler slik at du ikke trenger å bekymre deg når du besøker en nettside eller når du laster ned en programvare.

Det er også mange virus som trenger seg inn på Mac-en din via e-poster. Avast Antivirus for Mac hindrer også disse virusene. På den måten kan du både surfe på nettet, åpne og svare på email og laste ned programmer helt uten bekymring. Avast Security vil varsle deg dersom den oppdager noe som virker usikkert og vil blokkere usikre nedlastninger dersom du er i ferd med å laste ned noe som ikke er egnet for datamaskinen din. Det samme gjelder om du skal til å åpne e-post vedlegg som inneholder virus eller andre ting som kan skade maskinen din. Samtidig så stopper også Avast Security eventuelle inntrengere som ønsker å drive eventuell sporing av deg og dine bevegelser på nett.

Alltid vær på den sikre siden

Det er viktig å huske på at også nettsider som nettleseren din klarerer som sikre nettsider, også kan bli innfiltrert. Det samme gjelder også e-poster som kommer seg gjennom spam filtreringen. Det er mange e-poster som kan se ut som de er fra venner eller fra for eksempel digipost eller banken, men som egentlig kun er spam og inneholder virus. Avast Security vil enkelt varsle deg dersom du er på vei til å åpne en usikker e-post eller om du er på vei til å gå inn på en nettside som for eksempel Google har godkjent, men som egentlig ikke er trygg.

Usikre nettverk er også en lett vei inn for både hackere og virus. Om du kobler deg til et usikkert nettverk kan du risikere at du gir noen andre full tilgang til maskinen din og alt innholdet. Med hjelp fra Avast Mac Security så trenger du ikke lenger å bekymre deg for dette i og med at programvaren alltid skanner nettverker rundt deg. Programvaren sjekker også tilkoblede enheter slik at hackere ikke kan stjele din personlige data. På den måten er du alltid trygg.

Compare items
  • Total (0)
Compare