Hva er Avast spillmodus og hvordan fungerer det?

Avast spillmodus er en flott funksjon som introduseres av Avast for pc-spillere. Den justerer automatisk PC-innstillingene dine og vil blokkere eventuelle varsler og andre forstyrrelser mens du spiller et spill eller ser på en film.

Mange liker å spille som GTA V, PUBG, igaming-spill og andre dataspill av høy kvalitet på sin personlige datamaskin, men det er noen problemer forbundet med dataspilling som denne modusen kan fikse. La oss finne ut hva de er:

Den første tingen er at mange opplever at plagsomme notifikasjoner og varsler fra andre programmer som popper opp mens de spiller. Dette kan være irriterende og påvirke konsentrasjonen. Den andre tingen er pc-ens ytelse. Når man har flere programmer åpen på dataen mens man spiller, vil disse påvirke ytelsen til spillet.

Disse faktorene har lagt grunnlag for en tendens hvor mange spillere slår av antivirusprogramvaren før de starter opp spillet, noe som er veldig risikabelt. Når antivirus er slått av, kan skadelige programvarer angripe enheten din.

La oss diskutere den beste måten å spille et spill på datamaskinen uten å slå av antivirusprogramvaren.

Spillmodus Funksjonen til Avast

Mange faktorer formet opprettelsen av Avast-spillmodus. Denne programvaren er spesialdesignet for spillere som ønsker å sikre datamaskinen sin, men som også ønsker topp ytelse.

Spillmodus funksjonen til Avast gir maksimal beskyttelse til din PC uten tap av ytelse. Det avbryter ikke spillingen med irriterende meldinger. Her er listen over funksjoner som Avast sin spillmodus tilbyr:

Når modusen er satt på blir alle varsler dempet mens du er i spillvinduet. Ikke bare kan du dempe varslene, men den kan også pause oppdateringer og sørge for at du ikke blir forstyrret et eneste øyeblikk mens du er i spillverdenen.

Avast spillmodus sørger for at spillet for prioritert CPU-fokus. På denne måten yter PC-en din bra.

Du kan nå glede deg over pc-spillet ditt med full kontroll, Avast spillmodus vil sørge for at du kan spille uforstyrret med høy ytelse.

Slå på Avast-spillmodus

Avast-spillmodus kan oppdage når du spiller et spill på din PC. På denne måten gjør Avast alt arbeidet i bakgrunnen for å sikre at du kjører et spill uten irriterende lagging og avbrudd.

Hvis spillmodusen av en eller annen grunn ikke starter automatisk når du går inn i et spill, kan du slå den på manuelt.

Slik slår du på Avast spillmodus

  1. Klikk på Avast-ikonet på skrivebordet og trykk på “ytelse”.
  2. Se etter alternativet for spillmodus og klikk på alternativet for å legge til et spill.
  3. Velg start-filen i installasjonsmappen for spillet ditt. Denne filen er plassert i mappen der spillet ditt er installert.
  4. Etter at du har lagt til spillmodus, velg “Aktiver spillmodus” og trykk start og lagre. Nå aktiveres spill modusen automatisk når du starter spillet hver gang.

Konklusjon

Spill modusen til Avast er designet for å hjelpe deg med å få maksimal beskyttelse mens du spiller dine favorittspill uten avbrudd. Den er spesielt designet for å forhindre varsler og system forsinkelser som kan være irriterende og forstyrrende under en spilløkt.

Kort sagt, spillmodusen til Avast er noe du trenger når du er en ivrig gamer som ikke ønsker å bli forstyrret mens du spiller favorittspillet ditt mens du holder sikkerhetsnivået på topp.

Compare items
  • Total (0)
Compare