Avast BreachGuard

Når du beveger deg på nettet er det viktig å være klar over at din egen sikkerhet og personlig informasjon. Det skal nemlig ikke så mye til for at personlig informasjon skal lekkes. For mange er det vanskelig å vite hva man skal gjøre for at dette skal unngås og det kan derfor være lettere å bruke et hjelpemiddel.

Avast BreachGuard er et slikt hjelpemiddel. Denne programvaren fungerer nemlig som en slags vakthund for datamaskinen din, slik at du ikke trenger å bekymre deg lenger. Vi skal forklare deg hvordan denne programvaren fungerer slik at du selv kan vurdere om dette er en programvare du føler at du har behov for.

Unngå datasikkerhetsbrudd

Datasikkerhetsbrudd skjer hver eneste dag og det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gjøre for å forhindre det. Med BreachGuard er du alltid sikker, hver dag, hele dagen. Dersom et nettsted du besøker blir hacket tar det ikke lang tid før hackeren har tilgang til dine personlige opplysninger. Derfor er BreachGuard der med en gang, så fort programvaren tror det er noe som helst sjanse for at personopplysningene dine er i fare. På den måten trenger du ikke bekymre deg fordi programvaren beskytter deg og hjelper deg med å sikre informasjonen din så fort det er mistanke.

Du får også muligheten til å se hvilke nettsider og programmer som for eksempel har din e-postadresse. På den måten kan du enkelt få en oversikt over hvor spam kommer fra, samt hvilke nettsteder som kan få tak i passordene dine. Med BreachGuard får du muligheten til å alltid ha kontroll når det skjer et sikkerhetsbrudd, slik at du kan tre til raskt og enkelt uten at noe av din personlige informasjon blir delt. BreachGuard kan også gi deg forslag til passord som ikke ligner på dine egne, slik at du ikke velger et passord som lett kan lekkes.

Ta tilbake den personlige informasjonen din

Det finnes også datameglere der ute som bygger opp en profil av deg. Denne profilen er basert på alle bevegelser du gjør på nettet. Profilen kan dermed inneholde informasjon om hvor du bor, hvor du reiser om sommeren, helsen din og din økonomisk situasjon. Det er disse profilene som er med på å bestemme hvilken reklame du får, men de kan også ha innflytelse på viktigere ting. Din profil kan nemlig bli solgt fra datamegleren og til andre firmaer. På den måten kan denne profilen som er lagd av deg påvirke låneavtaler, forsikringer og kredittvurderinger.

Med tanke på hvor omfattende disse profilene kan være og hvor stor påvirkningskraft de faktisk kan ha, så er det for mange viktig å kunne få tilbake denne personlige informasjonen. Det BreachGuard gjør er rett og slett å hindre slike firmaer i å få tak i informasjon om deg ved å slette den informasjonen som allerede eksisterer fra deres databaser. På den måten kan du ta tilbake den personlige informasjonen om deg som eksisterer der ute. Fra nå av kan du igjen få full kontroll over personopplysningene dine.

Compare items
  • Total (0)
Compare