Avast VPN Norge

En VPN er et godt program for deg som ønsker å ferdes trygt på nettet. Det finnes dessverre mange mennesker og nettsider, som er ute etter din private informasjon. Du er spesielt utsatt dersom du ofte er koblet på offentlige nettverk, og her er det lurt å ha et program som skjuler din online identitet. En VPN kan dessuten gi deg tilgang til innhold som er geografisk blokkert, for eksempel amerikansk innhold på Netflix.

Det finnes en rekke forskjellige VPN-utbydere, og de kan enkelt lastes ned fra nettet til din datamaskin, smarttelefon eller nettbrett. Hvis du er usikker på hvilken VPN som er den beste, kan du besøke PrivacySharks. De er en nettside dedikert til å gi deg anmeldelser og anbefalinger av de beste VPNs.

VPN-test

Disse anbefalingene funger som en VPN-test, dette gjør det lettere for deg å velge den tjenesten som passer dine behov. Er det viktig for deg at tjenesten er gratis, eller at den har tilgang til noen helt spesielle servere, kan dette lett undersøkes her. Hos PrivacySharks kan du også se hvilke VPNs som tilbyr prøveperioder, eller pengene-tilbake-garanti. Dette er en god løsning dersom du ønsker å teste om VPN er noe for deg.

God VPN-løsning med Avast

Avast tilbyr en god VPN-løsning for deg som ønsker å surfe trygt på nettet. Denne tjenesten krypterer internettforbindelsen din, slik at du er sikret fra websider og nettlesere som ønsker å stjele din informasjon. Du kan også strømme innhold fra hele verden, og få mer ut av ditt eksisterende abonnement på for eksempel Netflix. Du kan også få tilgang til nye strømmetjenester som ikke tilbys i Norge.

Denne løsningen heter Avast SecureLine VPN, og kan installeres på Windows-, Mac-, Android- og iOS-enheter. Det er en lynhurtig VPN som gir deg tilgang til servere over hele verden. Du får 100% sikker nettforbindelse, som er en smart løsning for deg som er koblet på Wi.Fi- nettverk på flyplasser, togstasjoner eller nettkafeer, eller andre offentlige nettverk. VPN-tjenesten kan raskt og enkelt lastes ned fra deres nettsider, og har en varighet på 12 måneder, fra dagen du laster den ned.

 

Hva kan du bruke en VPN til?

Når du laster ned en VPN, må du velge hvilken server du ønsker å strømme fra. Dette vil variere etter hvilket innhold du ønsker å få tilgang til. Du kan for eksempel velge å strømme fra USA, dersom du ønsker å se filmer og serier på Amerikansk Netflix. Her finner du et større innhold, og du vil mest sannsynlig se filmer og serier du har lett etter på norsk Netflix tidligere. Det er den strenge opphavsretten og egne lisenser som gjør tilbudet på den norske versjonen mindre enn på de utenlandske. Det er verdt å sjekke ut hva disse sidene tilbyr, og med en VPN vil du enkelt få muligheten til dette.

En god VPN-tjeneste vil enkelt sikre deg mot sikkerhetsbrudd på nett. Den vil hjelpe deg med å få mer ut av dine strømmetjeneste-abonnementer, og utvide film- og serietilbudet online.

Compare items
  • Total (0)
Compare