Last ned gratis prøveversjoner av Avast

Last ned en kraftig løsning mot skadelig programvare levert i en brukervennlig og gratis pakke som inneholder flere skannemoduser og ekstra verktøy for å sørge for full PC-sikkerhet.

Last ned Avast via følgende linker:

En komplett installasjonspakke som kan tilpasses

Installasjonsprogrammet kan fullt ut tilpasses når det kommer til skjold (for filer, e-post og nett), sikkerhetsverktøy og foretrukket språk.

Sikkerhetsverktøy omfatter nettleserbeskyttelse og rengjøring (f.eks. Internet Utforsker, Google Chrome, Mozilla Firefox), programvareoppdaterer til andre installerte programmer, ekstern assistanse for tilgang på andre datamaskiner, samt:

– SecureLine for forbindelsekryptering mot spionprogramvare via VPN, GrimeFighter til systemrengjøring og vedlikehold

– Redningsdisk til verst tenkelige scenarier med søppelprogramkrasjede PC-er, og en enkel håndteringskontakt som rapporterer Avast-enhetens status til COM-overvåkingsprogramvare.

Diverse skannemoduser med brukerdefinerte innstillinger

Det er mulig å utføre en hurtigskanning i områder hvor søppelprogram er kjent for å gjemme seg, fullstendig med tanke på hele datamaskinen, kun i flyttbare disker, utvalgte kataloger/mapper, eller ved hver Windows-oppstart i prosesser og tjenester som automatisk er satt til å starte opp.

Det er ikke nødvendig å endre noen innstillinger siden Avast har en anstendig standardkonfigurasjon. Avanserte brukere har likevel mulighet til å teste med alternativ vedrørende rootkit, filtyper, fastsatte skanneområder, selvlærende, PUP og mistenkelige filer, arkivformat, handling ved påvisning av søppelprogram, skanneprioritet, rapporter, unntagelser, og fremadrettede skannetidspunkt.

Ubekreftede antatte infeksjoner satt i karantene kan bli undersøkt for å avgjøre om man skal beholde eller slette dem, mens rapporter med skanneaktiviteter kan undersøkes i logger.

Compare items
  • Total (0)
Compare