Gode tips: slik får du mer ut av telefonen din

Nå bruker vi telefonen til det aller mest. Mange kan jobbe fra telefonen, du kan ha bankkort og til og med nøkler direkte på telefonen. Vi går rundt med en fantastisk smart liten datamaskin i lomma og vi har blitt helt avhengige av hva den kan tilby oss. Det er jo ikke rart at vi har blitt avhengige av telefonen vår når den fungerer så godt som den gjør.

Det har vært en ekstrem teknologisk utvikling på mobil fronten de siste 10 årene, men det finnes fremdeles mange gode tips og triks du kan bruke for at du kan bruke telefonen på en enda bedre måte. I denne artikkelen skal vi gi deg noen gode tips til hva du kan gjøre for at mobilen din skal kunne yte enda bedre enn det den allerede gjør.

Finn riktig mobilabonnement

For det første er det veldig mange der ute som betaler alt for mye i mobilabonnement. Velg det billigste mobilabonnement slik at du ikke betaler mer enn nødvendig. Tenk litt over hvor mye data du trenger, kanskje er du en av dem som egentlig ikke har behov for så mange ringeminutter. Sett deg ned og tenk litt over hvordan du bruker mobilen din. Kanskje finner du en god deal for hele familie, eller kanskje er du en av dem som ønsker swap eller switch slik at du kan bytte ut mobilen en gang i året. Finn avtalen som passer best for deg, det er i hvert fall ikke vits å betale mer enn nødvendig.

Slik sparer du strøm

Mange sliter med at spesielt Iphone kan ha dårlig batteri dersom mobilen er noe eldre. Det finnes heldigvis noen gode tips for å spare strøm på telefonen. Når du er utenfor hjemmet og bruker mobildata bør du skru av internett og Bluetooth. På den måten slutter telefonen din å konstant lete etter et internett å koble seg til. Så er det bare viktig at du husker å skru internett på igjen når du kommer hjem. Det andre tipset er å ikke lade telefonen din mens du har på spareblussmodus. Spareblussmodus gjør at du bruker strømmen saktere, men det sliter også ned batteri dersom du bruker funksjonen samtidig som du lader.

Last ned VPN for telefonen

Det finnes også mange måter du kan passe på personvernet ditt. Du har kanskje hørt om VPN tjenester? Disse finnes også for telefon. Avast er blant annet en av de som fungerer godt på telefon. Ved å bruke en VPN-tjeneste kan du enkelt passe bedre på din personlige data og samtidig får du også tilgang til materiale som er geo-blokkert fra Norge. Det vil altså si at du kan se på amerikansk Netflix fra telefonen samtidig som du verner om dine personopplysninger. Mange har inntrykk av at dette bare er noe du kan bruke på datamaskin, men det fungere like godt på telefonen. Så nå kan du se filmer og serier fra andre land, lese artikler og bruke flere funksjoner på sosiale medier.

Compare items
  • Total (0)
Compare