Talkmore

De aller fleste av oss bruker i dag nettet til alt mulig, hele tiden. Vi tenker ikke engang over at vi bruker nettet eller at vi er så avhengige av det, før vi plutselig er et sted uten dekning, eller vi ikke har tilgang på nettet av andre årsaker. Og det er ikke så rart. I takt med at vi bruker nettet mer og mer, har nemlig behovet for større fleksibilitet når det kommer til nettet vårt gjort at det naturligvis har blitt utviklet produkter som kan tilfredsstille disse.

Mobilt bredbånd fra Talkmore er et godt eksempel på dette. Med det kan nemlig hele familien surfe helt bekymringsfritt, og for den samme prisen – uavhengig av om dere befinner dere på hytta, er på reise, eller bare koser dere hjemme. Og Mobilt bredbånd fra Talkmore er faktisk så bra at det ble kåret til det beste mobile bredbåndet i 2021.

Noe av grunnen til dette er dekningen, for man for eksempel skal på Norgesferie, er dekningen noe av det som er viktig å tenke over, og her er Talkmore et bra alternativ.

Forskjellige datapakker til ulike behov

Når det kommer til nett, er det naturligvis som med alt annet; alle har ikke de samme behovene. Derfor finnes det forskjellige datapakker sånn at man kan få det man har behov for, uten å skulle betale for mer enn man trenger. I tillegg har du mulighet til å endre på den faste mengden data du bruker, sånn at du alltid kan legge til data hvis du har behov for mer enn det som er i den pakken du betaler for – rimelig smart.

Og hvis du er redd for å bli tom for data midt oppi noe du driver med, er det enkelt å unngå, for du får nemlig en SMS sånn at du rekker å kjøpe mer. Og det er bare noen av de fordelene ved å velge et mobilt bredbånd fra Talkmore.

Ofte stilte spørsmål ved Mobilt bredbånd fra Talkmore

Kan nettet brukes til å ringe og sende SMS?
Det mobile bredbånden er ikke et abonnement du kan bruke til telefonen din, og kan derfor ikke benyttes til å ringe eller sende SMS.

Kan abonnementet brukes i utlandet?
Nei, dette abonnementet på mobilt bredbånd fra Talkmore kan utelukkende brukes i Norge, og er sperret for bruk i utlandet, så du vil ikke ha mulighet til å aktivere det mobile bredbåndet ditt mens du er i utlandet. Du vil ha mulighet til å gjøre dette igjen, så snart du kommer tilbake til Norge og alt vil heretter fungere normalt.

Er det samlerabatt?
Nei, det er det ikke. Du kan ikke verve venner, eller selv bli vervet og oppnå rabatt på denne måten.

Er det rollover fra måned til måned?
Ja, det er rollover, sånn at dataen du ikke bruker en måned blitt overført til neste. Men dette gjelder ikke hvis du velger å deaktivere abonnementet ditt. Hvis du velger å gjøre dette, starter du på null igjen når du reaktiverer abonnementet ditt, så du kan ikke komme tilbake til det du hadde spart opp før.

Compare items
  • Total (0)
Compare