SF Anytime

SF Anytime gir deg en helt ny type abonnement. Hos SF betaler du nemlig ikke for noe mer enn det du ser. De fleste kan kjenne seg igjen i at man ofte har litt flere abonnementer enn det man egentlig bruker. SF Anytimer kommer rett og slett med en løsning på nettopp dette problemet.

Her kan du leie eller kjøpe filmer akkurat når du ønsker å se dem, helt uten at du betaler en avgift hver eneste måned. På den måten betaler du faktisk bare for det du har lyst til å se på. Dette er en perfekt løsning for deg som ikke trenger et hav av filmer hver eneste måned og som tenker at dette vil være en bedre og kanskje til og med billigere løsning.

Hva tilbyr denne strømmetjenesten?

Hos SF Anytime så kan du få kinofølelsen rett hjem i stua. Det er nemlig filmer som er hovedfokus hos denne strømmetjenesten. Ofte får du ikke muligheten til å leie, kjøpe eller se de aller nyeste filmene hos andre strømmetjenester, men hos SF Anytime får du muligheten til å se kinofilmene i egen stue. Med andre ord så får du rett og slett et litt billigere alternativ til kino uten at du trenger å reise deg fra sofaen en gang. Det er luksus det. Selv om du kan se mange nye filmer så får du også se de gode gamle klassikerne som Ringenes Herre og Pulp Fiction. Her kan du rett og slett finne noe som passer for enhver, innenfor enhver sjanger.

Du kan selvfølgelig også få se noen serier på denne strømmetjenesten, selv om de spesialiserer seg på film. Her fungerer det på samme måte, du kan enten kjøpe eller leie hele serier eller sesonger slik at du kan se dem akkurat når det passer deg. For eksempel kan du kjøpe alle de 12 sesongene av The Big Bang Theory eller hva med å se de syv spennende sesongene av sci-fi serien the 100? Du finner noe for alle og enhver når du leter etter både serier og filmer på denne store og stjernespekkede plattformen.

Hvor godt er egentlig tilbudet?

SF Anytime ønsker altså å gi deg en liten annen type strømmetjeneste der du ikke betaler for mer enn det du ønsker å se. For deg som ser mye film og serier så vil det nok ikke lønne seg i forhold til pris, men for deg som ønsker å se en film i ny og ne så kan det absolutt være billigere å velge SF Anytime fremfor å betale en avgift hos en annen strømmetjenste hver eneste måned. Samtidig er SF Anytime også et supert tilbud for deg som ønsker å få med deg en av de nyeste kinofilmene. For da betaler du kun for den filmen du ønsker å se uten at du trenger å betale for noe mer enn det.

Her finner du altså et fantastisk utvalg av filmer for hele familien. Du kan finne flotte gamle klassikere i god kvalitet og nye kinofilmer du ikke får tak i noe annet sted. Alt i alt et supert tibud.

Compare items
  • Total (0)
Compare